Rólunk

Üdvözöljük a Prompters Hungary weboldalán, a magyarországi AI-generált grafika és izgalmas promptok központjában. A Prompters Hungary nem csupán egy online platform vagy közösség – ez egy mozgalom. Hiszünk abban, hogy az mesterséges intelligencia által generált grafika nem csak egy technológiai újítás, hanem egy új eszköz a kreativitás, az oktatás, és az emberi kapcsolatok erősítésére.

Céljaink:

  1. Összefogni a Közösséget: A Prompters Hungary célja, hogy összefogja a magyarországi AI grafikával foglalkozó és ez irányt érdeklődést mutató embereket. Olyan térként szolgálunk, ahol megoszthatod az alkotásaid, elmondhatod a véleményed, és kapcsolatot építhetsz hasonló érdeklődésű emberekkel.

  2. Tudásmegosztás: Szeretnénk, ha mindenki szabadon kérdezhetne, tanulhatna, és segíthetne egymásnak ezen a területen. Megosztjuk a legújabb eszközöket, trükköket és megközelítéseket, hogy folyamatosan fejlődhessünk együtt.

  3. Tájékoztatás és Felvilágosítás: Megismertetjük az embereket ezen terület lehetőségeivel, kihívásaival és eredményeivel. Cikkeink, webináriumaink és workshopjaink segítségével bemutatjuk az AI generált grafika világát, annak gyakorlati alkalmazásait és etikai dilemmáit.

  4. Események és Kiállítások: Kiállítások, versenyek és egyéb események szervezésével szeretnénk a magyar AI-grafika közösség munkáját a nagyközönség elé tárni. Ezek az események lehetőséget biztosítanak az alkotók számára, hogy megmutassák tehetségüket, és inspirációt merítsenek mások munkáiból.

Lépj velünk egy új, izgalmas világba, ahol az emberi kreativitás és a gépi intelligencia együtt formálja a jövőt. Kérdezz bátran, mutasd meg, mit csináltál, és segíts másoknak is ezen az izgalmas úton!

Csatlakozz a Prompters Hungary-hoz, és legyél részese ennek a lenyűgöző utazásnak!

Köszönjük, hogy velünk tartasz!

A Prompters Hungary csapata